Billackering i Staffanstorp om du lånar ut bilen till tonåringen

09 juni 2022
jonas olsson

editorial

Det är inte bara i stadstrafik som det är lätt att komma emot något med bilen när du är ute och kör. Inte minst om du lånar ut din bil till din ohängda tonårsdotter med jämna mellanrum, vilket du säkert gör om du bor i Staffanstorp. Tjejen måste ju kunna ta sig in till Malmö på ett smidigt sätt.

Det är inte alldeles lätt att bo i en liten by när man är en tjej med större ambitioner. I alla fall inte om den ambitionen är att ha kul i en storstad. Det är lätt att förstå varför dottern vill ta bilen till Malmö med jämna mellanrum. Synd bara att den blir så repig.

 

Be dottern kolla priset på billackering

Kanske är det lika bra att du sätter dig ned vid datorn tillsammans med din dotter och surfar in på https://www.bilskadecentralen.se/vara-tjanster/bilskador/billackering/. Om inte annat kan ni gå igenom prislistan för billackering i Staffanstorp, så hon vet vad hennes automobila äventyr faktiskt kostar dig.

Dock är det ganska sannolikt att hon inte alls blir särskilt avskräckt. Det är nämligen inte särskilt dyrt att lackera om bilen i Staffanstorp. I alla fall inte jämfört med vad det kostar i större städer som till exempel Stockholm eller ens inne i Malmö. 

 

billackering staffanstorp

 

Ungdomens glada och vilda kördagar

Ändå ska du skatta dig lycklig över att det är just dottern som vill låna bilen. Många undersökningar visar nämligen att för ungdomar som är runt 18–19 år gamla är bilkörningen betydligt säkrare och stadigare hos flickor än hos pojkar.

Det går säkert att argumentera emot detta, och det finns absolut många unga män som också kör bra bil, men frågar du din lokala trafikskola kommer de säkert berätta samma sak för dig. Tjejer kör generellt lite bättre än pojkar. Och genererar, trots allt, färre kostsamma besök hos billackeringen.