Butiksutrustning för maximerad försäljning

05 juli 2020
Cecilia Olsson
Butiksutrustning för maximerad försäljning

En butiks inredning är nästan lika viktig som produkterna den säljer. En trivsam butik som ser professionell ut gör att kunder trivs att vistas i miljön. Det inger dessutom ett förtroende av att allt som säljs håller hög kvalitet om det är välordnat och fint i lokalen. Planlösningen kanske man inte kan göra så jätte mycket med, men att ställa iordning och dekorera lokalen på bästa sätt är en viktig möjlighet man bör nyttja.

Skylta produkterna

Provdockor, torsos, perukhuvuden och skyltdockor är ett perfekt sätt att visa upp sina produkter, speciellt när det kommer till kläder och accessoarer, men med lite fantasi kan man även använda dem till att även marknadsföra andra produkter. Se även till att ha snygga ställningar till alla varor för att man lätt ska kunna se och känna på produkterna som säljs.

Dags för REA

Emellanåt vill man sälja ut produkter för att få plats till nya i butiken, då är rea ett mycket effektivt säljknep. Det är viktigt att använda sig av rätt produkter även här. En handskriven skylt på ett neonfärgat papper må dra blickarna till sig men det ser inte speciellt tilltalande ut. Använd istället tryckta banderoller och skyltar för att ge ett proffesionellt intryck. Detta bör gälla även utanför rea-tider, minimera användandet av handskrivna lappar och skyltar så långt det går (så länge det inte handlar om griffeltavlor eller andra produkter som är gjord för just det). 

Hos Brøndsholm är butiksutrustning något av ett expertisområde. De har allt man kan tänkas behöva som butiksägare vare sig det är till prismärkning, skyltar, banderoller, ställningar, ramar eller annan utrustning till butiken. De har även ett stort utbud av dekorationsdetaljer samt konstgjorda blommor och växter som man dekorera sin butik med utan att behöva tänka på underhåll av dem. Gå in och titta på alla bra produkter på Brondsholm.se.