Fyll vårgarderoben med kläder från Only

30 januari 2021
Cecilia Olsson

Även fast temperaturen fortfarande ligger på minussidan i de flesta delar av landet så är vårmodet på ingång. Förhoppningsvis är det inte allt för många veckor kvar till vårsolen börjar värma och då vill man vara förberedd med säsongens trendplagg i garderoben. Hitta en eller flera favoriter att investera i, här kommer några av de plagg som kommer synas mycket i vår.

Diskret i vitt eller piffig i orange

Den vita långklänningen är för många inget nytt plagg i garderoben men i vår och sommar kommer den troligtvis få ännu större plats. De modeller som kommer synas mest är den lite styvare skjortklänningen och de romantiska, böljande klänningarna. En lite mer vågad trend är färgen orange, det är nämligen vårens accentfärg och den syns på både plagg och accessoarer.

Ju större desto bättre

Kostym är en look som på ett eller annat sätt alltid tar plats i trender, i år är det en avslappnad look som gäller, gärna i härliga pastellfärger. Passformen kan utan problem vara en till två storlekar för stor och byxorna går med fördel hela vägen ned till fotknölarna.

En ”statement-trenchcoat” är en av de starkaste trenderna i vår. Redan förra året var trenchcoaten ett nyckelplagg, nu är det den extra stora varianten som gäller med ett skärp som ger en tydligt markerad midja (välj den som hör till kappan eller styla med favoritskärpet från garderoben). Sist men inte minst så kommer västen ta plats i mångas garderober, styla den över klänningar och till långa shorts och kostymbyxor.

Hitta favoritplaggen till bra pris 

Bekås i Kungälv har en bra mix av kläder till både dam och herr, med inriktning på prisvärda plagg till arbete, vardag och fest. Där hittar man bland annat snygga ONLY kläder och flera andra populära märken. Man kan enkelt beställa online eller besöka den fysiska butiken i Kungälv.