Fylligare läppar med fillers i Malmö

17 september 2021
william eriksson

Alla är vi nog missnöjda med vårt utseende ibland. Det är inte alltid man vaknar upp och är överlycklig över hur man ser ut när man ser sig i spegeln. Men många lider av storleken på sina läppar och skulle vilja göra något åt det. 

Med hjälp av fillers i Malmö kan man få fylligare läppar och därmed också bättre självförtroende. För den som lider av att läpparnas storlek inte är som man önskar, så kan en injektion med fillers vara lösningen på det. 

Hur fungerar det då med fillers? Gör det ont och är det något som håller länge? Att få injektioner med fillers injicerat känns självklart lite grann, men det är ingen speciellt svår smärta. Det sticker till lite grann men inte värre än så. Sedan har vi ju alla olika smärtgräns och vi klarar alla av saker olika.

 

Hur länge håller fillers?

När man fått fillers så håller det resultatet i ett par månader ungefär. Två veckor efter den första injektionen brukar många gå för att göra en touch-up och fylla på lite grann. Men sedan kan man gott vänta två till tre månader innan man fyller på mer om man önskar det. Om man inte fyller på efter ett par månader så får man inget långvarigt resultat. Vill man fortsätta ha fylliga läppar exempelvis så bör man fylla på kontinuerligt. 

Med åren så förlorar huden sin spänst och då kan fillers fylla ut de specifika områden som man är missnöjd med. Man kan förutom läpparna även använda fillers på andra platser. Har man rynkor kan till exempel dessa fyllas ut och slätas ut med hjälp av fillers. 

Man kan även använda sig av fillers om man vill för att framhäva ansiktets konturer och former. Det är också vanligt att många gör idag, förutom att injicera fillers i sina läppar.