Gå till en frisör som tar hand om håret

18 juni 2020
Cecilia Olsson

Håret är en stor del av vårt utseende och bör därför vårdas därefter. Det är viktigt att ta hand om håret så att det håller sig stark och välmående, vilket också gör det vackrare. Det finns vissa saker man kan göra själv, som att ge det extra fukt med inpackningar då och då samt att undvika att tvätta håret allt för ofta. Något annat man bör göra för att håret ska se friskt ut är att klippa det med jämna mellanrum, slitna toppar kan verkligen förstöra en look. 

Att klippa håret själv är inte det enklaste och det kan lätt bli ojämnt, därför är det säkrast att söka sig till en frisör när det är dags för klippning. Samma sak gäller om man har tänkt färga håret, visst kan man göra det själv men risken är att även det ger ett ojämnt resultat som leder till att man kan behöva göra om det flera gånger, något som inte är bra eftersom varje färgning sliter på håret. Går man till en frisör har de oftast tillräckligt med erfarenhet för att ge ett perfekt resultat och de använder sig dessutom av riktigt bra produkter som verkar snabbare och effektivare än de man hittar i butiken.

Hos Cardell Hair Lounge kan man garanterat hitta en duktig, erfaren och väl uppdaterad frisör i Stockholm. De besitter stor kunskap när det kommer till klippning och färgning samt uppdaterar sig ständigt om nya trender när det kommer till teknik, mode och produkter. Hos Cardell Hair Lounge arbetar inspirerande frisörer som har ett genuint intresse för klippning, färgning och styling. Cardell Hair Lounges team skapar snygga och trendiga stylingar till både jobb, AW och fest. Man kan även få hjälp med en vacker uppsättning för ett speciellt tillfälle och de gör hårförlängningar samt sätter i extensions som håller mycket hög kvalitet.