Hitta nya och begagnade lastpallar enkelt

21 november 2021
Lily Hansen

editorial

En stor mängd ordrar har inkommit till företaget och nu börjar det bli dags för leveranserna att lämna lastkajen och köras ut till kund. Efter en snabb genomgång av lagret så upptäcker ni att det råder brist på lämpliga lastpallar. Det antal ni har idag täcker knappt hälften av leveranserna. De leveranser som måste ut helst igår. Nu behöver ni få hjälp att hitta lämpliga lastpallar.

Ibland behöver det gå undan och då kan man känna sig trygg med att det går att få tag på lastpallar snabbt och smidigt. Om ert företag råkar vara i det läget just nu, att det råder brist på lastpallar eller om ni har ett ökat behov av att få ut leveranser på pall, så kan ni vara lugna. Det är lätt att få tag på lastpallar av alla sorter. Behöver ni specialtillverkade pallar, så går det ofta att ordna om ni meddelar er leverantör. 

 

image

 

En leverantör som pallar trycket. 

Lastpallar som är av hög kvalitet håller länge och kan stå emot både väder och vind. Att återanvända lastpallar är smart och ekonomiskt. När ni söker efter pallar så välj en leverantör som alltid tar kvaliteten på sina lastpallar på allvar, så att ni slipper otrevliga överraskningar. Se alltid till att ni har tillräckligt med pall hemma om stora ordrar kommer in och ni packar själva. På så vis håller ni alltid deadline för leveranserna och kunden blir nöjd och glad.  

Att ha tillgång till en bra leverantör av både nya och gamla lastpallar är en stor trygghet och i ovan nämnda hypotetiska historia löste situationen sig smidigt genom att man kunde få fram en tillräckligt stor mängd pallar snabbt. Se er om efter möjligheten att samarbeta med en seriös aktör för att säkerställa att ett extra flöde av lastpallar alltid finns tillgängligt när verksamheten kräver det.