Hyr en fotostudio för professionella foton och videos

15 april 2020
Cecilia Olsson
Hyr en fotostudio för professionella foton och videos

Det finns många som drömmer om att starta en egen YouTube kanal som de kan tjäna pengar på och bli influencers som inspirerar andra människor med sin livsstil. Bara de senaste åren har det dykt upp otroligt många människor som genom sina kanaler har blivit egenföretagare och kan leva på sitt sitt egna varumärke, vilket alltså är de själva. Detta gör såklart att konkurrensen också är väldigt stor när det kommer till att synas i sociala medier, det är många som drömmer om att få lägga upp sina dagar som de själva vill samt bli sponsrade av varumärken som de tycker om att använda.

Precis som inom så mycket annat så höjs hela tiden kvaliteten på de bilder och videos man ser, något som kan vara viktigt att hänga med på. Genom att hyra en fotostudio får man bilder och videos av professionell kvalitet, utan att man behöver äga all utrustning själv.

Twenty Studios har en perfekt studio för fotografering och videoinspelning. Man kan välja att ta hjälp med en hel produktion eller bara hyra studion med eller utan extrautrustning, det finns flera tillbehör att välja bland som till exempel kamera och ljud. Studion har en 90 gradig cyclorama med vita väggar och golv samt ett LED-tak som ger bra toppljus vid inspelning och fotografering. Man kan även justera ljusets intensitet och färgtemperatur. Det finns alla nödvändiga faciliteter som exempelvis sminkrum, loge, pentry, toaletter och dusch. Alla rum i produktionsavdelningen är klimatkontrollerade och akustiskt optimerade för perfekta arbetsförhållanden. Studion ligger centralt i Stockholm vilket gör det väldigt smidigt att ta sig till och från produktionen. Läs mer om studion samt vad de erbjuder på https://twenty.se/fotostudio/.

Gör nästa inspelning eller fotografering extra proffsig genom att hyra en studio. Det kan vara det  lilla extra som gör att man sticker ut i mängden och får sitt genombrott.