Inred med lyxig känsla och heltäckningsmatta

27 november 2020
patrick pettersson

Vilken relation har du till heltäckningsmattor? Är du uppvuxen med smutsiga, bruna mattor som samlade damm och gav dig snuva? Då är det dags att tänka om, för materialen och tillverkningen av dagens heltäckningsmattor ser helt annorlunda ut mot vad de gjorde under sjuttio- och åttiotalet. 

Idag finns det mattor i många olika prisklasser och material. De känns lyxiga, är både enklare att rengöra och betydligt skönare att gå på. Så har du varit helt anti förr ska du ta en titt och läsa på om vad en heltäckningsmatta innebär idag.

 

Sovrum med extra komfort

När du lägger in en riktigt fin och härlig heltäckningsmatta i ditt sovrum blir det aldrig fötter mot kallt golv igen. Tänk dig att kliva ner på en galet skön yta som du gärna borrar ner tårna i. Det finns naturmaterial och syntetmaterial och du bör välja utifrån känsla och smak samt vilken färgskala du har i ditt sovrum. 

Är du osäker på vad du ska välja så kontakta en golvläggare eller besök en firma så att du får chansen att klämma och känna på olika mattprover. Du kan också ställa de frågor du behöver svar på. Kolla in experter som exempelvis https://www.kvm2.se/heltackningsmattor för ett brett utbud.

 

Walk-in-closet en våt dröm

Många tjejer och kvinnor drömmer om sin egen walk-in-closet, det vill säga en stor och rymlig garderob där de kan gå in och välja och vraka. Den får gärna vara stor nog och ha plats för spegel så att provning kan ske därinne. Med en härlig och lyxig heltäckningsmatta och kristallkrona i taket kommer vilken prinsessa som helst att tjuta av förtjusning. 

Tänk dig en mullvadsbrun matta som är ljuvlig att gå på. Kanta med guldfärgade lister och häng en vacker spegel i guldram på väggen. Här inne kan tjejkompisarna spendera timmar och leka modevisning.