Jeans, jeans och mera jeans

09 september 2019
Lily Hansen
Jeans, jeans och mera jeans

Jeans är ett underbart plagg som passar alla då det finns en uppsjö med modeller. Du behöver inte vara trådsmal för att hitta ett par som är som gjorda för din figur. Idag finns det jeans i alla färger och former. Stretchjeans är väldigt populära och det är inte så konstigt. Ett par snygga stretch jeans passar till det mesta och det är lätt att hitta snygga online www.2trendy.se. På vintern fungerar de bra med vinterkängor och stövlar. Sommartid kan du matcha jeansen med hög-eller lågklackade sandaler till vardag och fest. Sätt på dig en kavaj och skjorta och du kan lätt se proffsig ut på kontoret.

 

Vad ska man tänka på när man köper stretchjeans?

Passformen är såklart viktig men det är bra att tänka lite längre. Det är värt att lägga lite extra pengar på bra kvalité när du köper jeans. Ett par bra jeans kan hålla i många år och bevara sin passform. Det finns många olika modeller så fundera kring vilka modeller som passar din kroppsform. Ett par jeans som inte sitter bra är inte kul att ha på sig. Färgen är också viktig, vita blir snabbt smutsiga men är ack så fina. Svarta passar till mycket men kan lätt tappa färgen efter många tvättar. Så köp några i olika färger.

 

 

Tvätta stretchjeans

Jeans ska inte tvättas för ofta utan vädra dem hellre och skölj upp dem för hand. Undvik sköljmedel, framför allt om du köpt jeans i stretch. Sköljmedel bidrar nämligen till att de förlorar sin passform. Ska du köra dem i tvättmaskin så ta ett skonsamt program. Undvik att torktumla utan låt dem hängtorka. Vill du bevara färgen på dina svart jeans är det ingen dum idé att fräscha upp färgen med lite färgmedel. Om du vårdar dina jeans rätt kommer du kunna ha dem länge.