Ladda med batterier

19 december 2018
Jenny Olsson
Ladda med batterier

När man börjar tänka efter så är det många saker i bara hemmet som batterierna används till. Det är mycket som helt enkelt inte skulle fungera utan dem. När vi tittar på TV behöver vi batterier till tv-dosorna och när vi vistas i köket och lagat mat eller bakar kan vi behöva en kökstermometer eller en våg. När vi är i badrummet kanske vi vill väga oss då och då och även till badrumsvågen behövs det batterier. En annan viktigt sak som man behöver och ändå mer nu i december då vi har många levande ljus tända, är bra och fungerade batterier till brandvarnaren. Om olyckan skulle vara framme och en brand uppstå är det viktigt att man har batterier som fungerar i sin brandvarnare och snabbt kan varna. Har man ett stort hus eller ett hus med mer än en våning är det dessutom bra att ha flera brandvarnare.

Att köpa batterier är ett måste i många hushåll, just för att dessa saker ska fungera. Ofta köper man bara det ock tänker inte så mycket på vad det kostar eller hur mycket pengar det blir på några år. Men kan man köpa batterierna lite billigare och få dem till ett lägre pris så kan man spara en slant under ett par år. Ett smart tips är också att använda sig av uppladdningsbara batterier. Det kostar lite mer just vid köptillfället men å andra sidan sparar man in det ganska snabbt, när man istället kan ladda om batterierna när de tar slut, om och om igen istället för att kasta dem.

 

Vill du ha billiga batterier? Köp här; https://batterionline.se/

Batteri Online är en webbshop som säljer batterier till bra pris. Ofta har de lägre priser än många köpcentrum och varuhus eftersom de inte behöver trycka varukataloger eller betala hyra för fina butikslokaler.