Lekakademin – de rätta leksakerna för ditt barn

07 mars 2022
Jenny Olsson

editorial

Det finns de som säger att barn ska vara barn så länge de kan och så är det verkligen och det innebär även att de ska få leka och ha kul. Genom att leka lär de sig olika färdigheter i allt ifrån att lösa saker till att använda sin motorik. Genom att få använda färger och lera lär de sig att skapa och använda sin fantasi.

Liksom att de fyller på sitt ordförråd genom genom att höra sagor. Många föräldrar kanske tänker att leksaker är till för att sysselsätta och underhålla men med rätt leksaker lät de sig också att utveckla färdigheter. 

leksak

Leksaker på nätet 

Det finns en uppsjö av leksaker och leksaksbutiker och därför kan det ibland vara svårt att veta vart man köper de bästa leksakerna. En bra butik som finns på internet är lekakademin. Här finns ett stort sortiment med noga utvalda leksaker.  Lekakademien har funnits ända sedan 2005 då två kvinnliga delägarna öppnade butiken. Då var syftet att förse danska familjer med leksaker som utvecklar barns färdigheter men under åren har de vuxit.

Idag säljs deras leksaker till kunder över hela norden, vilket gör att de kan förse många familjer med leksaker som är helt rätt för deras barn.  Deras sortiment består av leksaker som de anser att barnen har nytta av och som utvecklar deras färdigheter.  Leksakerna i deras sortiment är också hundra procent säkra att leka med, vilket är en stor trygghet när man handlar som förälder. Om leksakerna förvaras och används enligt anvisningarna kan man som förälder vara helt säker på att barnet får positiva, utvecklande och lärorika upplevelser.

 

Handla och uppnå fri frakt 

Att handla på nätet är dessutom bekvämt. Man får snabbt en bra överblick av vad som finns och kan i lugn bläddra och läsa om produkterna. Lekakademin är också snabba med att leverera varorna efter beställning samt att de ger fri frakt på beställningar över femhundra kronor.