Modulbyggen – lösningen på ditt behov

10 maj 2022
Jenny Olsson

editorial

Att hyra ett modulhus är både smart och effektivt. Genom att hyra ett sådant hus kan man få det placerat precis där man behöver det samtidigt som det blir utformat efter ens behov. PCS Modulsystem är ett exempel på företag som bygger kvalitativa modulbyggen

När en kund kontaktar dem för att hyra ett hus så går de igenom med kunden hur de vill att det ska utformas och vad ändamålet är. Därefter bygger de ihop huset och fraktar det till den uttänkta platsen. När man sedan inte behöver huset längre så åker de till platsen och plockar ner det och återställer marken.

 

modulbyggen

 

Kvalitativa modulbyggen

Företaget använder sig av byggsystem som håller hög kvalitet. De har satt ribban för vad kvalitativa modulhus innebär. Deras modulhus byggs efter svensk byggstandard och håller så hög kvalitet att de känns som vilken lokal som helst. Om man ska ge elever ett tillfälligt klassrum eller skapa kontorsplatser till sina medarbetare, kanske under längre tid, så är det viktigt att lokalen har kvalitet och känns trevlig.

PCS Modulsystem bygger hus till kunder inom många olika branscher och kan förse i stort sett alla med det som efterfrågas. Det finns många anledningar till att man behöver en tillfällig lokal och när behovet uppstår kan de enkelt lösa det genom sina kvalitativa modulbyggen. Om man är en vårdinrättning som blivit överbelastad och har ont om vårdplatser eller kanske undersökningsrum kan detta var en oerhört smart lösning. Liksom om man är ett företag som behöver utöka sina kontorsplatser under en begränsad tid.

Dessa modulhus gör att företag och kommuner slipper köpa lokaler som kanske inte kan säljas sedan eller helt enkelt ligger belägen på fel plats. Med de flexibla modulhusen kan man skapa extra plats precis där man behöver det, vilket underlättar för såväl företag och sjukhus som skolor.