Nya sorters dockor

26 september 2019
william eriksson
Nya sorters dockor

När man säger ordet sexdocka, får många genast en association till plastiga, uppblåsbara vulgära dockor, som för många verkar ganska avtändande. Det är viktigt att man får reda på hur en riktig, naturtrogen sexdocka fungerar och varför de blivit så populära. Det är ingen skyltdocka precis, för det är ingen hel kropp med huvud, armar och ben. Det är mer som en kroppsdel, en torso, en rumpa eller ett huvud, som har tyngd som en riktig människa, och ytan är av materialet TPR som liknar riktig hud. För många har det blivit en stor överraskning att sådana här dockor finns. 

 

Äkta känsla

En sexdocka med känslan av riktig partner är pipedream fuck me silly 2 realistisk real doll som är just en sådan, mer realistisk, docka. Alltså ingen smal skyltdocka, utan en med tyngd, former och hud. Den kan räknas in i kategorin onaniprodukter, för den är avsedd att efterlikna en riktig kvinna i sängen. Den har två hål och kan penetreras vaginalt och analt. Varumärket är Pipedream, som 2013 utsågs till Bästa Sexleksaksmärke. Den oberoende webbportalen lovebuddy.se visar en mängd produkter från olika tillverkare, bland annat Pipedream. Där kan man se själv och bilda sig en egen uppfattning.

 

 

Varför köper man en sexdocka?

För den som är ensamstående är sexdockan ett bra alternativ. När man släcker lampan, känns formerna och huden äkta och nästan som en riktig partner. Dockan används tillsammans med vattenbaserat glidmedel och är lätt att rengöra. Det är din egen leksak, som inte kräver några känslomässiga hänsyn och som aldrig protesterar eller grälar. Det kan också vara så att du bara vill ha lite omväxling ibland. Kanske din partner inte alltid är hemma, och då är dockan alltid närvarande, lätt att plocka fram ur garderoben. Vill du unna dig en riktigt verklighetsnära upplevelse kan du beställa en sådan docka på nätet.