Ren och fin arbetsplats

12 mars 2020
Lily Hansen
Ren och fin arbetsplats

Var man än arbetar så underlättar det om arbetsplatsen är ordningsam och ren. Och om man arbetar på ett kontor där man sitter stilla inomhus hela dagarna, så är det ännu mer viktigt att miljön är hälsosam och bekväm. Många företag anlitar därför kontorsstädning i Stockholm som exempelvis http://www.stockholmsallstad.se/ för sin kontorsstädning. Det enda man behöver göra är att hålla någorlunda i ordning på sin arbetsyta den dag och tid som städfirman kommer, så att mesta möjliga del av alla ytor kan rengöras på bästa sätt.

 

Ofta eller sällan

Riktigt stora företag har städare som endast arbetar hos dem och som går runt och städar hela dagarna. Men om man har ett mindre företag så brukar man boka in en tid och dag då städningen sker. Det kan vara flera gånger i veckan, en gång i veckan eller kanske varannan vecka. Hur ofta man vill få rent bestämmer man helt själv. Ofta brukar det även gå att få städningen utförd den dag och tid som man önskar. Kanske vill man inte bli störd under arbetstid så man väljer före eller efter istället.

 

 

Lite eller mycket

Hur mycket man vill få städat är också en smaksak. Man kan även lägga ett schema där viss städning sker varje gång men annan sker mer sällan. Detsamma gäller om man vill ha städmaterial och utrustning i ett städskåp på företaget eller om städfirman ska ta med sig det vid städtillfället. Många föredrar att förse städbolaget med ett litet rum där man kan ha allt på plats istället för att det ska fraktas fram och tillbaka. Det kan även ses som positivt att städutrustningen endast används på det egna företaget och inte drar med sig något från ett annat företag. Det kan handla om hälsan eller att man kanske är rädd att viktiga dokument kan komma bort.