Slappna av i ett Viskan spabad

20 juni 2021
Lily Hansen

I det hektiska liv man lever behöver man olika knep för att slappna av. Åka iväg och ta en hel helg på ett hotell. Där kan man upptäcka nya saker i staden man bor i. Slappna av med hotellets goda mat och slippa både disk och städning efter sig. Att göra det varenda helg kan bli lite kostsamt i längden, men då och då funkar det alldeles utmärkt. De bästa hotellen är de som har ett tillhörande spa. 

Kunna sitta i ett varmt spabad och bara slappna av, känna bubblorna mot en. Det är så livet ska vara. Men varför ska det vara begränsat till de få gångerna man åker iväg? Man borde kunna göra detta så ofta man vill med tanke på att det är något man får mer energi av och mår bättre av. Så det är en investering för en själv, en investering att komma i harmoni, må bra och fylla på energiförrådet.

Alla dagar är din dag

Ett fyllt fat från charken tillsammans med olika ostar som ligger på fatet. Bredvid det är ett glas vitt vin, nu ska man ut och njuta i spabadet. Inga begränsningar när det kommer till ett bättre mående. Det är en väl värd investering. 

Dessutom finns det många olika spabad att välja mellan i stort sett i alla prisklasser. Det finns dem man kan köpa på den vanliga affären för fyra tusen kronor. Men det är inte alls samma kvalitet som om man betalar lite mer. 

Det finns även från Viskan spabad där man får riktigt mycket för pengarna. Där snackar man kvalitet som levererar. Kvällarna kommer aldrig mer att bli tråkiga. Precis som i Sims kommer stressnivån att sjunka så fort man sätter sig i badet. Hade man haft en mätare bredvid sig hade den blivit grön så fort tån doppades.