Söker du bed and breakfast i Gävle?

10 januari 2022
jonas olsson

editorial

När du är på resande fot behöver du ibland någonstans att sova, oavsett vad du reser på för vis. En sängplats kan även behövas för den som är borta och arbetar under en viss period och har långt hem till sin egen säng. Ibland är det lämpligt med ett hotell med frukostbuffé, restaurang, pool, bar med mera. Men många gånger så är det bara en säng som behövs, och eventuellt en enklare frukost.

Det finns många olika sorters boenden att välja bland med olika standard och i varierande prisklass. När du bara behöver en sänga att sova i och en enkel liten frukost kan du välja ett bed and breakfast. Det passar för både vuxna och barn och är ett boende som är skonsamt mot plånboken. Priset för en övernattning brukar vara väldigt billigt och passar fint för barnfamiljer. Som namnet antyder är det en säng med frukost, ibland så behövs inget annat.

 

image

 

Ett bed and breakfast kan vara litet men ändå väldigt bra

Stora lyxiga hotell med mycket att erbjuda kan vara roliga att bo på om du tillbringar mycket tid på hotellet. Men om du kommer sent på kvällen och ska åka tidigt på morgonen efter hinner du inte ta del av allt som hotellet erbjuder. Då är ett bed and breakfast i Gävle ett bättre och mer prisvärt alternativ. Ett fint exempel på en trivsam plats hittar du på: http://hotelaveny.eu/

Där kan du övernatta i enkla och mysiga rum och sova gott på natten. Även om det är litet så är det trivsamt och mysigt där. En fördel är att det ligger i närheten av Gävle centralstation så det går fint att ta en promenad där emellan. Det går att boka enstaka nätter eller en längre period om du till exempel är ute på arbete i närområdet.