Storage till bohaget i Uppsala

25 oktober 2020
william eriksson

I och med att hyrorna är ganska höga i större städer så finns det också en marknad för lagringsutrymmen. Till skillnad mot en bostad så kan kvadratmeterpriset vara betydligt lägre. Ändå får man det som behövs för en kortare eller längre tids magasinering.

De stora källarförråden och vindsförråden som tidigare var standard har med tiden mer och mer blivit en bristvara. Det man behöver förvara måste alltså ofta hitta sin plats i lägenheten. Ett ekonomiskt och utrymmesmässigt dåligt val. Speciellt om det man behöver förvara sällan eller aldrig används. 

 

Däck och vinterkläder

Storage i Uppsala används till allt man behöver hitta en förvaring av. Oavsett om det är bilens vinterdäck eller hela familjens kläder. I och med att förråden har en god ventilering så är det inget som kommer skadas eller på något sätt tappa i skick. 

 

 

Vill man så kan man också hyra en uppvärmd yta. Men hur man än väljer att lagra sina saker så ska man som hyresgäst kunna känna samma trygghet. Och därför finns det alltid övervakning samt försäkring om något ändå skulle gå fel. Det är en försäkran som man aldrig behöver fundera över som kund. 

 

Stapla på höjden

Flyttkartonger är det allra vanligaste när det gäller lagring av bohag. Det är lagom stora byggklossar som man kan stapla riktigt högt om man vill. Kostnaden som hyresgäst är ju beroende på hur stor golvyta man hyr. Inte hur högt det är i förrådet. Så därför kan man spara pengar genom att stapla smart och istället hyra ett mindre lager.   

Att stapla smart innebär att man försöker fylla alla kartonger med ungefär samma vikt. De tyngsta, och tåligaste, hamnar längst ner i stapeln. Och sedan arbetar man sig uppåt tills man avslutar med det allra lättaste. Ömtåliga saker som exempelvis porslin hamnar därmed ungefär i mitten av stapeln som man bygger.