Vuxenleksaker för honom och henne

20 april 2020
Cecilia Olsson
Vuxenleksaker för honom och henne

Vuxenleksaker finns i otroligt många olika utföranden med den gemensamma egenskapen att de ger tillfredställelse. Vissa leksaker är anpassade både för män och kvinnor, i princip alla kan dessutom användas tillsammans med någon om man vill piffa till det med sin partner. Sedan finns det de sexleksaker som är framtagna specifikt för kvinnor samt de som är anpassade för män.

För kvinnor

Är man oerfaren när det kommer till sexleksaker kan en vibrator vara en bra sak att börja med, de passar såklart till den mer erfarna också, det är helt beroende av vad man själv föredrar. Vibratorer kommer i flera olika modeller som stimulerar klitoris, men många av dem kan även användas till penetration om man önskar det. Även dildos kommer i oändligt många storlekar och modeller, vissa är även försedda med klitorisstimulator. Vill man komma närmare äkta varan istället för att bara använda en dildo kan man skaffa en sexdocka, de finns i både naturtroget material samt i uppblåsbart format.

För män

Många sexleksaker som är speciellt framtagna för män är rörformade produkter som återskapar känslan av oralsex. Det finns även väldigt många olika sorters sexdockor som kan vara utformade som en hel kvinna eller bara de nedre regionerna. Sexdockorna kan vara väldigt naturtrogna eller enkla uppblåsbara modeller och de finns för att ge känslan av vaginal eller anal penetration.

För både kvinnor och män

Buttplugs eller analkulor är något som både kvinnor och män kan njuta av, de kan användas vid onani eller när man har sex med en partner för att ge extra stimulans.

Hos Meandme kan man läsa mer om olika vuxenleksaker samt ta del av mer specifik produktinformation. En sexleksak kan ge mycket njutning vare sig man använder den själv eller tillsammans med en partner. Man bör dock alltid stämma av med sin partner innan man introducerar en sexleksak för att inte riskera att den andre känner sig otillräcklig eller obekväm.